facebook pixel

Črnomelj

 • Hiša
 • Samostojna
 • 105.3 m2
 • 1937
 • 2018
95.000 €
Kontaktirajte
naše
agente!
Dodaj med priljubljene Ne prikazuj več tega oglasa
 • Šifra: HP138
 • Tip: Hiša
 • Velikost: 105.3 m2
 • Velikost parcele 5456 m2
 • Leto izgradnje: 1937
 • Leto adaptacije: 2018

Podroben opis

Prodajamo lastno nepremičnino, idilično hiško v srcu Bele Krajine, le 400 m oddaljeno od reke Kolpe.

Primerno za bivanje ljudi, ki želijo veliko stika z naravo ali turistično dejavnost, saj se nahaja na parceli veliki 5456 m2, od katerih  1400 m2 predstavlja zazidljivo zemljišče.

Objekt pripoveduje svojo zgodbo že vrsto let. Prejšnja lastnica ga je v celoti obnovila z veliko smisla za podrobnosti in oblikovanim občutkom za kakovost.  Pri nadaljnji obnovi se je prav tako težilo k temu, da se  ohrani kar največ avtohtonih značilnosti objekta, a obenem  izboljša energetsko učinkovitost.

Leta 2006 je bila obnovljena streha in fasada, v letu 2018 obnovljena notranjost in okolica. Ogrevanje je centralno, na olje, vendar dodatna peč na drva v kuhinji zadostuje za ogrevanje celotnega stanovanjskega dela. Hiša je priključena na elektro in vodovodno omrežje.  Zemljišče je v naravi travnik, ki je delno  zasajen z več vrst sadnega drevja, starih sort, delno pa je dvorišče z več možnosti uporabe. Dovoz je urejen po regionalni asfaltni cesti.

Etažnost hiške je klet, pritličje in visoko podstrešje. V kletnem delu je urejena shramba ter kurilnica. V pritličju so bivalni prostori, ki vključujejo: predprostor, sodobno kopalnico, dve spalnici ter kuhinjo z jedilnico in bivalnim prostorom.  Posebno obogatitev nepremičnine predstavlja terasa pred objektom ter dodaten pomožni objekt, ki lahko služita kot družabna prostora, ki sta zelo primerna za igro ali prostočasne aktivnosti v vseh letnih časih.

Nepremičnina se nahaja v naravnem okolju Krajinskega parka Kolpa in poleg bivanja ponuja tudi možnost vrtnarjenja, sadjarjenja…

Lokacija je odlično izhodišče za izlete, pohode, kolesarjenje.  Prevzem  je možen takoj in prav tako so ustvarjeni pogoji za takojšnje bivanje, saj hiša vsebuje vso opremo, posodo, orodje ter drva in olje za ogrevanje.

Posebnost te nepremičnine je čudovita lega ob cesti na robu naselja, vendar nekoliko na samem s čudovitim razgledom in bližino reke Kolpe.  Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in je prosta vseh bremen.

Nepremičnina je od Črnomlja oddaljena dobrih 10 minut vožnje in od reke Kolpe vsega nekaj metrov. Zelo priporočamo ljubiteljem miru in pristne domačnosti.

Kupec ne plača stroškov posredovanja.

Za več informacij in ogled pokličite: 041 643 340.

Dodatno

Dodatno
Vrt Terasa Klet Parkirišče
Luksuz
Lep razgled Bližina narave Zelo sončno
Priključki
Elektrika Voda Greznica Telefon Kabelski priklj.
Ogrevanje
Olje Drva
Energetski razred
D