PRITLIČNO STANOVANJE

Črnomelj

78.000 €

Stanovanje2,5-sobno84.5 m21947

  • Dodatno
    Vrt Klet
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija Kabelski priklj. Optika

 Simpatično, opremljeno stanovanje je umeščeno v pritličje manjše večstanovanjske stavbe in s svojo opremljenostjo predstavlja nad standard v okolju, kjer se nahaja.

Popolno obnovljeno je bilo leta 2017 in ves čas vzdrževano. Obnovljene so bile vse inštalacije, tlaki, ogrevanje, stene, izolacija ter vsa oprema.

Osrednji bivalni prostor sestavlja prostorna dnevna soba, ločeni prostori v stanovanju so:  spalnica ter kuhinja z jedilnico, ena manjša otroška soba, ki jo sedanji lastniki uporabljajo kot kabinet ter lično urejena kopalnica.  Poleg vseh naštetih prostorov, temu stanovanju pripada, še prostorna klet, ki se nahaja pod stanovanjem.

V uporabo kupec stanovanja dobi še garažo, ki so jo zgradili lastniki stanovanja, vendar zemljiško knjižno stanje še ni urejeno, prav tako vrt,

Stanovanje ima vse priključke, vključno s kabelsko tv, optiko. Poudariti je treba da so stroški bivanja ugodni glede na velikost stanovanja ker je ogrevanje etažno, na pelete. 

Odlična lokacija, mir, udobje in prostornost, bližina trgovin, pošte, Zdravstvenega doma, lekarne... vse to so odlike stanovanja, ki je dom mladi družini, ki se seli v hišo.

V ceno stanovanja je vključena vsa oprema. Stroji, ki so del opreme so večinoma še v garanciji.

Prodajalčev pogoj: povračilo dela stroškov od prodaje v višini 2,44% od prodajne vrednosti nepremičnine.

Za več informacij in ogled pokličite: 041 643 340.

Vabljeni, da si ogledate preostalo ponudbo nepremičnin na naši spletni strani www.stanart.si

Prav tako Vas vabimo, da nas kontaktirajte  za posredovanje pri prodaji ali oddaji Vaše nepremičnine na info@stanart.si

Kontaktirajte agenta