Zidanica z razgledom na Semič

Semič

30.000 €

Počitniški objektVikend67.3 m21874

  • Priključki
    Elektrika
  • Luksuz
    Lep razgled Bližina narave Zelo sončno

Starejša zidanica, zgrajena l. 1874, 67,3 m2 neto tlorisne površine, s pripadajočim zemljiščem v izmeri 10.185 m2, se nahaja na čudoviti, odprti in dostopni lokaciji v Semiču, le kak kilometer oddaljena od centra. 

Zidanica ima priključek za elektriko, vodo ima urejeno s kapnico. Možen je priključek na vodovod, ki poteka ob objektu ter priključek na telekomunikacijsko omrežje. prodajlec ureja priklop na kanalizacijsko omrežje.Gre za klasično zidanico, ki ni namenjena bivanju . Zasnova zidanice je taka, da kljub starosti predstavlja zelo dobro osnovo za obnovo, saj je kletni del  grajen iz kamna. Osnova druge etaže je lesena, ki bi se lahko obnovila. Obnovljena stavba bi tako predstavljala čudovit objekt na zemljišču velikem 1 ha in lokaciji, ki je ves dan obsijana s soncem. 

Posest ima lastni dostop z javne ceste, ki je od glavne oddaljena le kakih 100m. Parcela v naravi predstavlja travnik, ki je, glede na svojo lego, primeren za zasaditev vseh vrst sadja, zelenjavni vrt ali karkoli drugega povezano s kmetijsko dejavnostjo. Dovolj velika je, da zagotavlja mir in zasebnost.

Prednosti te nepremičnine so: mirna lokacija, lep razgled, čudovita parcela ter bližina centra. Širša okolica omogoča vrsto rekreativnih dejavnosti.

ZK stanje je urejeno, zidanica ima pridobljeno gradbeno in uporabno dovoljenje po zakonu.

Prodajalčev pogoj: povračilo dela stroškov od prodaje v višini 2,44% od prodajne vrednosti nepremičnine.

Za več informacij in ogled pokličite: 041 643 340.

Vabljeni, da si ogledate preostalo ponudbo nepremičnin na naši spletni strani www.stanart.si

Prav tako Vas vabimo, da nas kontaktirajte za posredovanje pri prodaji ali oddaji Vaše nepremičnine na info@stanart.si

Že četrto leto zapored smo prejemniki CERTIFIKATA - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA", ki ga podeljuje GZS ZDNP.

Kontaktirajte agenta