facebook pixel

Vpišite svoj e-naslov, na katerega vam bomo poslali izbran brezplačen priročnik.

Storitve nepremičninske agencije Stanart

Storitve nepremičninske agencije Stanart

Naše storitve želimo razširiti na celotno področje nepremičnin in tako strankam zagotoviti varen, profesionalno opravljen in uspešno zaključen posel. Podroben opis naših storitev si lahko ogledate v nekaj spodnjih odstavkih.

Prodaja nepremičnin in s tem povezani nepremičninski posli

 • Posredovanje pri prodaji nepremičnine: Za svoje stranke opravimo prodajo nepremičnine, ki vključuje ves nepremičninski posel, za opravljene storitve zaračunamo zgolj zakonsko predpisano provizijo.
 • Svetovanje: Še tako majhen nasvet izkušenega nepremičninskega agenta vam lahko prihrani denar in čas!
 • Izdelava pogodb in polni prenos lastništva: Za vse, ki nakupa ne opravljajo prek nepremičninske agencije, a želijo imeti kvalitetno sestavljeno pogodbo, izdelamo vse vrste nepremičninskih pogodb (prodajno, darilno, menjalno, najemno, anekse…)​.
 • Preverjanje pravnega in dejanskega stanja nepremičnine: Ker ne želimo, da kupite “mačka v žaklju”, za vas preverimo lastniško in obremenitveno stanje nepremičnine.
 • Cenitev nepremičnin: Zagotovimo vam realno cenitev vaše nepremičnine, na podlagi strokovnega znanja in dolgoletnih izkušenj ter v sodelovanju z gradbenimi cenilci ter cenilko za kmetijska zemljišča.
 • Vpis v zemljiško knjigo: Nudimo vam storitve pri vpisu lastninske pravice.

Zaupane podatke v dogovoru z naročnikom varujemo kot strogo poslovno skrivnost in poskrbimo za diskretnost opravljenih poslov.

 

Oddaja nepremičnin in s tem povezani nepremičninski posli:

SMO ODLIČNI FILTER NA POTI DO DOBRIH NAJEMNIKOV!

Posredovanje pri oddaji nepremičnine: Za svoje stranke opravimo oddajo nepremičnine, ki vključuje ves nepremičninski posel.

Svetovanje: Še tako majhen nasvet izkušenega nepremičninskega agenta vam lahko prihrani denar in čas!

Izdelava pogodb: Za vse, ki oddajo ne opravljajo prek nepremičninske agencije, a želijo imeti kvalitetno sestavljeno pogodbo, izdelamo najemno pogodbo in skrbimo za vse anekse, ki jih tudi pravočasno dostavimo​ ter vas obvestimo o potrebi obnovitve pogodbenih določil.

Preverjanje pravnega in dejanskega stanja nepremičnine: Ker ne želimo, da najamete “mačka v žaklju”, za vas preverimo lastniško in obremenitveno stanje nepremičnine.

Upravljanje najema: Je novost v naši ponudbi. Najamete nas lahko, da proces oddajanja nepremičnine v celoti opravimo za vas in vam maksimalno olajšamo delo (Oglas, izbira ustreznega najemnika oz. skupine najemnikov, sestava najemne pogodbe, mesečno obračunavanje stroškov, obveščanje, skupna pregleda nepremičnine 2-krat letno, sestava aneksov k pogodbi,…).

Zaupane podatke v dogovoru z naročnikom varujemo kot strogo poslovno skrivnost in poskrbimo za diskretnost opravljenih poslov.

Dodatne storitve

Ker smo preuredili, renovirali in opremili večje število lastnih nepremičnin, smo se odločili ponuditi tudi sledeče storitve:

 • Priprava nepremičnine za nakup,
 • Pomoč pri renoviranju,
 • Pomoč pri notranjem opremljanju,
 • Izsuševanje prostorov s profesionalnimi stroji za izsuševanje vlage
 • Kontakti in analiza trga najcenejših ponudnikov gradbenih del
 • Preverjanje ustreznosti poslovnega prostora (ogled lokacije, merjenje pretoka)