Prodaja / Hiša / Vrstna, Dv...

Ljubljana mesto, Bežigrad ali Ljubljana mesto, Šiška, Mostec ali Ljubljana mesto, Šiška ali Ljubljana mesto, Šiška, Sp. Šiška ali Ljubljana mesto, Šiška, Koseze ali Ljubljana mesto, Moste-Polje, Kodeljevo ali Ljubljana mesto, Moste-Polje, Moste ali Ljubljana mesto, Vič-Rudnik, Trnovo ali Ljubljana mesto, Vič-Rudnik, Kolezija ali Ljubljana mesto, Center, Prule

IŠČEMO...Za znano stranko, par iz tujine, iščemo investicijsko nepremičnino s proračunom do 1.000.000 €, v LJUBLJANI. LOKACIJA mora biti odlična:- bližina Rožnika- Bežigrad (znotraj obvoznice)- Trnovo, Šiška, Moste, Koseze, Brdo,... (znotraj obvoznice, na dobri lokaciji) VRSTA NEPREMIČNIN, ki pridejo v poštev:- Samostojna hiša- Vrstna hiša- 2-stanovanjska hiša- Veliko stanovanje (vsaj 3-sobno) v novogradnji z teraso/ večjim balkonom/ atrijem STANJE:- skladna nepremičnina- urejeno pravno stanje- brez potrebnih večjih adaptacij- dobro dejansko stanje (izjema je dvostanovanjska hiša, kjer bi v zakup vzeli tudi slabše stanje in eno stanovanje uredili zase ter drugo kot investicijo- TOREJ V POŠTEV PRIDEJO TUDI "PREVELIKE HIŠE" IZ "TISTIH ČASOV, KO SE NI SKROMNO GRADILO", cena se v tem primeru prilagodi potrebnim prenovam.) Če vaša nepremičnina, ki jo ponujate odgovarja opisu pokličite: 040 620 631 ali pa nam opis nepremičnine pošljite na: maja.piljic@stanart.si.

Prodaja / Stanovanje / 3-so...

Ljubljana mesto, Bežigrad ali Ljubljana mesto, Moste-Polje ali Ljubljana mesto, Šiška ali Ljubljana mesto, Vič-Rudnik

Za znano stranko iščemo stanovanje za družinico v Ljubljani. Stanovanje je lahko potrebno celotne prenove. Naj bo le prostorno. 

Prodaja / Stanovanje / 1,5-...

Ljubljana mesto, Šiška ali Ljubljana mesto, Bežigrad ali Ljubljana mesto, Vič-Rudnik

Za znano stranko iščemo stanovanje za par. V boljšem stanju. Lahko je tudi manjše stanovanje, v kolikor je razpored ustrezen-spalni del ločen.

Prodaja / Stanovanje / Gars...

Ljubljana mesto, Bežigrad ali Ljubljana mesto, Center ali Ljubljana mesto, Moste-Polje ali Ljubljana mesto, Šiška ali Ljubljana mesto, Vič-Rudnik

Za znano stranko iščemo stanovanje za eno osebo. Lahko tudi potrebno prenove.

Prodaja / Stanovanje / Gars...

Jugovzhodna Slovenija, Metlika

Za znano stranko iščemo stanovanje (garsonjera ali 1-sobno) za nakup v Metliki. V primeru, če prodajate tovrstno nepremičnino ali veste, da se takšna nepremičnina prodaja se za informacijo priporočamo na: 041 643 340.

Oddaja / Poslovni prostor /...

Ljubljana mesto, Bežigrad ali Ljubljana mesto, Center ali Ljubljana mesto, Moste-Polje ali Ljubljana mesto, Šiška ali Ljubljana mesto, Vič-Rudnik

Za znano stranko iščemo prostor za delavnico, proizvodnjo pekovskih izdelkov za najem. Prostor naj bo velik min 100 m2, lahko je kjerkoli v Ljubljani. Zaželjeno je, da je mogoče nepremičnino najeti za daljše časovno obdobje, prav tako je zaželjeno, da je prostor že prej bil delavnica in ima urejeno prezračevanje, odtoke, močnejšo elektriko ali pa da so stropi vsaj višji. Nujno potreben je dostop s kombijem. 

Prodaja / Stanovanje / 2,5-...

Ljubljana mesto

Za znano stranko iščemo stanovanje v Ljubljani, 2,5 ali 3-sobno. Proračun do 180.000 €, oz max 200.0000 € ,v kolikor je nepremičnina brez potrebnih prenov in  vseljiva s kovčki. Lahko tudi v hiši, z urejeni etažno lastnino in pravnim stanjem. V kolikor prodajate ali poznate koga, ki prodja tovrstno nepremičnino, nas prosim pokličite na: 040 620 631.

Prodaja / Hiša / Vrstna

Ljubljana mesto

Za znano stranko iščemo vrstno hišo/ manjšo hišo v Ljubljani, z  vsaj 2 spalnicama.  Proračun: 200.000 €. V kolikor prodajate takšno nepremičnino ali poznate koga, ki prodaja nas prosim obvestite na telefonsko številko: 040 620 631.

Prodaja / Stanovanje / 3-so...

Ljubljana mesto ali Ljubljana okolica, Mengeš ali Ljubljana okolica, Medvode ali Ljubljana okolica, Domžale

Za znano stranko iščemo 3-sobno, 3,5-, 4- sobno stanovanje v Ljubljani ali  bližnji okolici (Domžale, Medvode). Proračun: 180.000 €. V kolikor prodajate ali poznate koga, ki prodaja tovrstno nepremičnino nas prosim obvestite na: 040 620 631.

Prodaja / Stanovanje / Gars...

Ljubljana mesto

Za znano stranko iščemo investicijsko garsonjero do vrednosti 90.000 eur. Nepremičnina je lahko tudi v slabšem stanju. Če prodajate ali poznate koga, ki prodaja tovrstno nepremičnino, nam prosim sporočite na: 040 620 631.

Prodaja / Stanovanje / 2-sobno

Ljubljana mesto

Za znano stranko iščemo  2-sobno stanovanje v Ljubljani (Bežigrad, Moste, Polje, Vič, Šiška, Bežigrad, ...). Proračun max 150.000 eur. V kolikor prodajate takšno nepremičnino ali poznate koga, ki prodaja nas prosim pokličite na telefonsko številko: 040 620 631.