Tražite nekretninu? Pregledajte ponudu

Selidbe

Trebate pomoć s održavanjem?

Želite prodati? Možemo vam pomoći.

Trebate stručne
savjete za nekretnine?

NAŠ ZADATAK

MAKSIMALNO ĆEMO SE ANGAŽIRATI!

Želje naših klijenata glavni su ciljevi našeg poslovanja. Naši klijenti nisu samo brojevi. Budući da znamo koliko su važne odluke o prostoru u kojemu živite ili poslujete, maksimalno se trudimo da optimalno riješimo sve vaše izazove s nekretninama.

MIŠLJENJA NAŠIH KLIJENATA

Posredovanje pri nakupu

Kupnja stana?! Mnogo je lakše reći nego učiniti. Imate sliku, o tome što želite. Očajna jer sam pogledala već puno stanovanja (Privatni oglasi), sam na kraju ipak otišla u agenciju. Moj trenutni stan smo sa Gordanom počele tražiti negdje siječnja. Prvi kriterij je bio – velik stan, ali razumna cijena. Htjela sam stan s pogledom na zelenilo, velikim balkonom i udaljenosti od javnih cesta. Nakon poziva agencije Stanart, smo pogledali stan, dogovorili se za cijenu i uskoro je potpisan ugovor za kupovinu. Doduše, što se tiče postupaka oko kupovine, sam laik, ali je Gordana strpljivo odgovarajući na pitanja o kupovini , transakciji i svim pitanjima koja se odnose na stan, za kojeg sam bila zainteresirana, pomogla sve objasniti. Sam proces kupovine je tekao glatko, i sada sam ponosna vlasnica stana, koji sam kupila posredovanjem agencije za promet nekretninama Stanart.

Vladka Štrucl, Črnomelj

Posredovanje pri nakupu

Moram priznati, da me je ga. Maja kot posrednica pri prodaji našega stanovanja navdušila že ob prvem kontaktu, ko za razliko od ostali agentov, ni zahtevala posebnega termina za „izvidnico“, pač pa je relevantne informacije pridobila preko telefona in mi takoj pripeljala gospo, ki je nato naše stanovanje tudi kupila. Ostali agentje so vsi želeli predhodni ogled stanovanja, kjer sem jim morala podati še enkrat informacije, ki sem jih že napisala v oglasu, še enkrat so poslikali stanovanje, kot sem ga tudi sama prej, na koncu pa me je od sedmih, poklicala in mi pripeljala stranke na ogled le ena agencija. Čista izguba mojega dragocenega časa.

Zelo sem bila zadovoljna tudi z ureditvijo vseh administrativnih zadev po podpisu pogodbe in pogostitvijo, ki jo je ga. Maja pripravila ob podpisu pogodbe.

Vsekakor priznam, da ste ena redkih agencij, ki v mojem ne prav dobrem mnenju o nepremičninskih agencijah, vsekakor predstavlja svetlo in dobrodošlo izjemo. Kar tako naprej!

Katja Medved, LJUBLJANA

Posredovanje pri prodaji

Gospa Gordana je oseba, katero bi potrebovali na vseh strokovnih področjih. Je aktivna, ustrežljiva in ve kako se zadevam streže. Ker živim v Ljubljani, vikend pa sem kupila v Vinici, mi je bilo veliko poti prihranjenih, saj sva vse uredila z maili. Če bom še kdaj prodajala ali kupovala bom sigurno vse uredila z STANART d.o.o. podjetjem. ŠE ENKRAT HVALA!!! Kaj bi izboljšala? – NIČ! Vse je SUPER.

IRENA ŠKERL, LJUBLJANA

REALIZIRANO

ČrnomeljStan64.2 m275.000 €

Stanovanje v izmeri 64,20 m2, zgrajeno leta: 1960, adaptirano l. 2011 - 2015, se nahaja v tretjem...

MetlikaStan52.5 m259.000 €

V večstanovanjski stavbi v centru Metlike je naprodaj lepo dvosobno stanovanje.Dvosobno stanova...

ČrnomeljKuća108.4 m250.000 €

V okolici Starega trga ob Kolpi prodajamo domačijo, ki jo sestavljajo: kmečka hiša 108,4 m2, več ...

Vijesti

ZDAJ LAHKO PRELISTATE NOVO BROŠURO ...

13.09.2021
Ste slišali kaj slabega o nepremičninskih posredniki od sorodnika ali znanca?Mogoče je imel le n...

KAJ JE POMEMBNO VPRAŠATI NA PRVEM O...

17.06.2021
Malokrat ali celo prvič ste v situaciji, ko kupujete nepremičnino in zares niti ne veste kaj bi m...

ZAKAJ IN KAKO NEPREMIČNINE PRODAMO ...

11.02.2021
Pri vsakoletni analizi statistik vedno znova ugotavljamo: NEPREMIČNINE PRODAJAMO PO OPAZNO VIŠJIH...

NA KAJ JE POTREBNO BITI POZOREN KO ...

09.12.2020
Direktor enega znanega ameriškega podjetja je zapisal: NAJBOLJŠA INVESTICIJA NA ZEMLJI JE ZEMLJA!
Ponosni smo jer smo jedna od prvih agencija za nekretnine u Sloveniji,
koja je dobila certifikat »Agencija za nekretnine od povjerenja«.