Metlika - Bereča Vas

68.000 €

HišaSamostojna94.1 m21930

  • Dodatno
    KletParkiriščeTerasa
  • Priključki
    ElektrikaVodaGreznica
  • Luksuz
    Lep razgledBližina naraveZelo sončno

Posredujemo pri prodaji kompleksa, ki vključuje stanovanjski objekt, gospodarski prostor ter staro hišo, primerno za prenovo ali rušenje.

Lastnica je leta 2009 delno obnovila stanovanjski objekt in gospodarski prostor, kar predstavlja odlično izhodišče za nadaljnje urejanje prostorov. Stanovanjski objekt je razdeljen na tri etaže. V kleti se nahaja kamnita shramba, namenjena varnemu shranjevanju. Pritličje je popolnoma opremljeno bivalno stanovanje, ki ponuja udobje in funkcionalnost. Mansarda, čeprav nedokončana, predstavlja dodaten prostor z urejenim dostopom po zunanjih stopnicah, kar omogoča ureditev manjše bivalne enote ali spalnih prostorov.

Gospodarski objekt ob hiši je v celoti obnovljen in odpira številne možnosti uporabe. S skrbno načrtovano prenovo lahko postane prostor za ustvarjalnost, delavnice ali druge dejavnosti.

Celotna nepremičnina stoji na izjemni lokaciji ob glavni cesti, z parcelo veliko 1384 m2, ki je v celoti zazidljiva. Nepremičnina je opremljena s priključki na vodo, elektriko in telekomunikacije, ogrevanje pa je urejeno s pečjo na drva.

Ta nepremičnina je prava priložnost za družino, ki si želi ustvariti svoj dom na sončnem hribčku nad Metliko. Če ste pripravljeni vložiti nekaj časa in sredstev v nadaljnjo prenovo, vam bo ta posest ponudila edinstveno priložnost za ustvarjanje domovanja s pridihom zgodovine in modernega udobja. Ne

Prodajalčev pogoj: povračilo dela stroškov od prodaje v višini 2,44% od prodajne vrednosti nepremičnine.

Priporočamo ogled! Za več informacij in ogled pokličite: 041 643 340.

Obiščite tudi našo spletno stran www.stanart.si in si oglejte še druge privlačne nepremičnine v naši ponudbi.

Če imate vprašanja ali potrebujete pomoč pri prodaji ali oddaji vaše nepremičnine, nas kontaktirajte na info@stanart.si. Veselimo se sodelovanja z vami!

Že peto leto zapored smo prejemniki CERTIFIKATA - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA", ki ga podeljuje GZS ZDNP.

Kontaktirajte agenta